Onversterkte Live muziek.
Niet
Keihard
, wel
Steengoed

Referenties

WNF WNF Referentie

Optreden Huwelijksfeest Breukelen We hebben genoten van de band. Fantastisch hoe mobiel ze waren en inspringen naar gelang het gezelschap en de setting. Tijdens diner rustige achtergrond muziek gespeeld en toen de avond vorderde werd de muziek hierop aangepast. Ze hebben zelfs buiten gespeeld! De muziek was waanzinnig goed en de voetjes gingen dan ook al zeer snel van de vloer. We vonden het waanzinnig en zullen jullie dan overal aanbevelen. Communicatie was ook super per telefoon, dus ik zie geen verbeterpunten. Ik zeg…. Top!! Nogmaals hartelijk dank.

Annemarie en Dennis Hoffmann De muzikale omlijsting van Hoorbaar Zachter op onze bruiloft was als een warme jas die we aantrokken, jullie paste perfect bij de dag die wij voor ogen hadden. Jullie hebben niet alleen ons, maar ook onze gasten weten te ontroeren met het nummer “a whole new world” tijdens onze plechtigheid. In de avond heeft jullie 2e groep ons diner omlijst met sfeervolle achtergrond muziek. Jullie passen perfect bij de locatie "Het Roode Koper" Nogmaals wat een match en zeker een aanrader voor iedereen!

Ellen en Heiko Teuber Hierbij willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor jullie optreden op onze bruiloft. Onze gasten en wij zelf hebben er erg van genoten. Vooral het optreden buiten bij het vuur is iedereen erg goed bevallen. En ook de muziekkeuze zowel in het begin als later op de avond paste helemaal bij de sfeer en heeft een heleboel positieve reacties opgeroepen.

WNF Hoorbaar zachter en toch zo aanwezig! De musicale omlijsting van hoorbaarZachter tijdens onze receptie op het stadhuis van Rotterdam heeft een prettige indruk achtergelaten bij al onze (internationale) gasten.Wandelend door de ruimte - de prachtige Burgerzaal - brachten de muzikanten een extra 'touch' aan het geheel zonder overheersend te zijn. De sfeer werd goed aangevoeld en het repertoire paste feilloos bij de informele sfeer. Kortom een groot succes!

Plezier, flexibel met verzoeknummers en aanstekelijk tijdens ons huwelijk

Jos en Akke, Uithuizermeeden Wij hebben erg genoten van hoorbaarZachter op onze bruiloft. Muzikaal zéér hoogstaand, en de band voelde de stemming prima aan! Ga zo door.

Levende muziek op een eiland zonder electriciteit en toch een knalfeest.

Karin & Sijmen, Amersfoort hoorbaarZachter kreeg iedereen de dansvloer op tijdens ons huwelijksfeest. Geweldig!

Een 4-mans band in onze huiskamer van 35 vierkante meter. Fantastisch! En met de buren zijn we nog steeds vrienden.

Paul Rodenburg, directeur Praktizijns-Sociëteit Het combo hoorbaarZachter bewoog zich soepel swingend tussen de 200 gasten tijdens het jaarlijkse diner met feest van de Praktizijns-Sociëteit, nu eens hier, dan weer daar. De muziek en het opgewekte gezelschap muzikanten droegen goed bij aan de feestvreugde.

Een diner van 30 personen op laten luisteren door een piano, contrabas en drums én niet te hard. Ongelofelijk.

Levende muziek in een touringcar en daarna op de boot. Geweldig.

Bert Middelman, Rotaryclub Ede Stijlvol en professioneel.Een aanrader voor ieder feest, waarbij een gesprek kan worden afgewisseld met een geweldig dansfeest.

Harten AA's Accountants, Bemmel hoorbaarZachter is een aanrader. Ze hebben onze feestelijke kantooropening geweldig muzikaal opgeluisterd.

Een looporkest met zang, gitaar, cajon en contrabas is de beste invulling die wij tot nu toe gehad hebben op onze nieuwjaarsreceptie. Onze relaties spreken er nog over.

Hoofd bedrijfsvoering van Teylers Museum hoorbaarZachter heeft 3 keer succesvol gespeeld op het jaarlijkse sponsor gala diner van Teylers Museum.

Ethie de Graaf, Nijkerk hoorbaarZachter heeft een geslaagde bijdrage geleverd aan ons huwelijksfeest en borrel.

Eindelijk; goede muziek én elkaar nog kunnen verstaan, prima!

Nederlandse Vereniging van Kustzeilers hoorbaarZachter heeft een geweldige bijdrage geleverd aan ons jubileum feest met meer dan 500 gasten op de SS Rotterdam.

Bas van der Wal, namens Bouw & Infra Park (Harderwijk) Hoorbaar Zachter zorgde voor een perfecte match met het gezelschap. Door de heerlijke sfeer kregen zij ook de mensen aan het swingen die je normaal nooit op de dansvloer ziet.

Een looporkest dat alle stands op de beurs bezoekt. Dat wij daar niet eerder op gekomen zijn.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug We werden met mooie klanken ontvangen voor een diner op een mooie lokatie, heerlijke muziek, onze gasten werden er vrolijk van.

Het bijzondere verjaardagsfeest was helemaal geslaagd, mede door de voortreffelijke sfeermakers van Hoorbaar Zachter. Zij verzorgden de hele avond de muziek, te beginnen als een trio met achtergrond muziek, zich uitbreidend tot een vijfmanschap dat iedereen op de dansvloer wist te krijgen. De muzikanten wisten zich feilloos aan te passen aan het publiek (60 mensen van rond de zestig) en speelden de sterren van de hemel met muziek die wij prachtig vonden. Hartelijk dank daarvoor!

Advolympics Commissie 2011 Op 20 augustus heeft Hoorbaar Zachter op de Advolympics gespeeld, een jaarlijkse sportdag voor de 18 grootste advocatenkantoren van Amsterdam. Tijdens de lunch hebben ze in het zonnetje staan spelen en creëerden ze een hele gezellige, ontspannen, zomerse sfeer. Daarnaast gaven ze er een persoonlijk tintje aan door langs alle tafels te lopen en overal even wat verzoeknummertjes te spelen. Kortom: een groot succes!!

Een looporkest dat aan alle tafels wat speelt. Ideaal.

NTBO, Amsterdam hoorbaarZachter heeft ons verrast door hoorbaar zachter te spelen. Ze zorgen voor een vrolijke en gezellige noot en zijn prettig om mee te werken.

Karin Witkamp hoorbaarZachter was een aanwinst voor het feestje, ze zorgden voor een goede en ongedwongen sfeer.

Rabobank Amsterdam 'Een fijn geluid en grote diversiteit, zeer geschikt als achtergrondmuziek'

Ronald Smit, Paleis Soestdijk Hoorbaar Zachter pastte perfect in de entourage van de indrukwekkende Stuczaal van Paleis Soestdijk! Fijn om mee te werken en voor ons een perfecte muzikale omlijsting van een bijzonder evenement.